Nieuws berichten

Nieuws berichten:


2020:


corona

Corona virus

Aan de leden van WV de Watervogels,
Donderdagmiddag j.l. heeft de regering nieuwe maatregelen bekend gemaakt teneinde de verspreiding van het coronavirus (Covid-19) zoveel mogelijk te voorkomen. Aansluitend heeft het NOC.NSF en het Watersportverbond, gelet op de ernst van de situatie, haar leden geadviseerd om alle clubbijeenkomsten zoals trainingen, overleggen, vergaderingen en vieringen niet door te laten gaan. Het bestuur geeft gehoor aan deze duidelijke oproep en heeft dan ook besloten alle activiteiten t/m 28 april 2020, zonder uitzondering, te staken.

Dit betekent dat WV de Watervogels t/m 28 april 2020 is gesloten voor clubactiviteiten en dat er t/m 28 april 2020 geen activiteiten plaats zullen vinden op collectieve basis. Concreet houden deze maatregelen voor ons allen in:

  • Clubhuis is gesloten
  • Geen inzet van de donderdagploeg
  • Geen inzet van de zaterdagwerkploeg
  • Geen klaverjassen
  • Geen overige geplande activiteiten
  • Het hellingprogramma wordt met 14 dagen uitgesteld
  • Het eieren zoeken met de paashaas op 13-04-2020 gaat niet door

Uiteraard mag u aan uw boot blijven klussen, neem wel de bestaande maatregelen in acht om besmetting te voorkomen en neem uw eigen eten en drinken mee.

Mochten er de komende tijd veranderingen komen in de genomen maatregelen dan zullen wij u via de mail hierover z.s.m. berichten.

We begrijpen hoe ingrijpend deze maatregelen zijn en vertrouwen op uw begrip. Het is natuurlijk ontzettend jammer dat het plezier in de watersport wordt geraakt maar de gezondheid van onze leden en medewerkers gaat voor alles.

Namens het bestuur,
Henk van der Ploeg
voorzitter


Captains Diner

Captains Diner

foto’s

22 februari 2020Snertmiddag

SNERT-MIDDAG

Op de evenementenlijst van het komend jaar 2020 ziet U dat er op zondagmiddag 2 februari 2020 wederom een winterse traditie in ere wordt gehouden t.w. Echte Erwtensoep eten bij de Watervogels!

U bent op deze "snert zondagmiddag" tussen 14.00 uur en 16.00 uur van Harte Welkom in het clubhuis. Het 'ons', bekende "koks-duo" Jan en Jon, geassisteerd door vele helpende vogelhanden, zullen U weer trakteren op liters, goed gevulde, erwtensoep, geserveerd inclusief speciaal ontwikkeld garnituur. Tegen kostprijs kunt U zich tegoed doen aan deze zelfgemaakte Hollandse soep.

Wederom een gelegenheid om in deze "vaarloze" periode gezellig bij elkaar te komen in ons (oude) clubhuis.

Wel graag Uw naam en het aantal koppen vermelden op de inschrijflijst op het infobord in de hal.

foto’s

2 februari 2020Nieuwjaar

NIEUWJAARSRECEPTIE

Op ZONDAG 5 JANUARI 2020 is de nieuwjaarsreceptie bij "de Watervogels" in het clubhuis aan de L'drechtsedijk.

Ook alweer zo'n traditionele activiteit 'de nieuwjaarsreceptie'.

Vanaf 13.30 uur is er op onze vereniging weer volop gelegenheid om elkaar de beste wensen voor het komend jaar 2020 te doen toekomen.

We laten het jubileumjaar 2019 achter ons en kijken vooruit. het jaar 2020 in !

Volop gezelligheid en een goed verzorgd koud buffet, bereid door een aantal leden die dit al jarenlang, tot ieders tevredenheid, in orde maken. Van diverse kaassoorten, diverse salade's, gevulde eieren tot diverse soorten vis (haring/paling). "Voor ieder wat wils".

Deze zondagmiddag in Uw clubhuis met "Uw" Watervogels kan één van uw goede voornemens zijn.

TOT 5 JANUARI 2020

Uw evenementencommissie wenst U alvast een Voorspoedig 2020 in Goede Gezondheid en met Veel Vaarplezier.

foto’s

5 januari 2020Naar actuele Nieuws berichten.
Naar archief nieuwsberichten: 2019, 2018, 2017, 2016, 2015, 2014.

 

2019-09-26 (12414)