De Watervogels

Algemeen

welkom-16.jpg

De vereniging kent kandidaat leden, jeugdleden, aspirant leden, leden, buitengewone leden, leden van verdienste, ereleden, bestuursleden en begunstigers.
Na een kennismakingsgesprek en betaling van contributie en entreegelden wordt u ingeschreven als kandidaat lid van "De Watervogels". Gedurende twaalf maanden is men aspirant lid, met alle rechten en plichten van gewone leden. Alleen van het stemrecht mag geen gebruik gemaakt worden.

Echtgenoot(ote) en kinderen tot 18 jaar vallen onder het lidmaatschap van het gezinshoofd, zij hebben geen stemrecht.
Kinderen van 14 tot 18, die zelfstandig van de verenigingsfaciliteiten gebruik maken, dienen jeugdlid te worden (jeugdleden zijn leden).

Bij toetreding als gewoon lid kan men in aanmerking komen voor een ligplaats voor een boot met een maximale lengte van 13,5 meter en een gewicht van 15 ton. Invullen van het havenformulier is noodzakelijk. Voor het verkrijgen van een (zomer)ligplaats, wordt u op de wachtlijst geplaatst.

Het clubhuis op het terrein van de verenigingshaven is het trefpunt van de leden voor diverse activiteiten en bijeenkomsten.

Tenslotte vermelden wij, dat onze vereniging staat of valt met de zelfwerkzaamheid van leden, bestaande uit werkzaamheden aan terrein, haven, clubhuis en clubhuisdienst. Er bestaat voor deze werkzaamheden een verplicht rooster.


2021-08-04 Warning: Trying to access array offset on value of type int in /customers/a/5/6/dewatervogels.nl/httpd.www/report/report_teller_functions-inc.php on line 25 (11276)